Formule 1

Momentum vasthouden is sleutel tot succes voor Oscar Piastri: �Met sterk pakket strijden voor overwinning�

Oscar Piastri is vol vertrouwen afgereisd naar de Grand Prix van Singapore na zijn knappe tweede Grand Prix-winst in Baku. De Grand Prix van Singapore wordt beschouwd als een van de meest veeleisende races op de kalender, zowel fysiek als technisch. Het zal dus flink ploeteren worden, ook voor Piastri. Toch heeft de coureur uit Melbourne zich als doel gesteld om het momentum uit Baku ook mee te nemen naar het Marina Bay Streetcircuit.



Na de recente upgrades heeft McLaren laten zien dat ze in staat zijn om op verschillende circuits competitief te zijn. Zo wonnen ze in Zandvoort, eindigde ze als tweede en derde in Monza en klonk opnieuw 'God save the King' in Baku.

"Na een ongelooflijk weekend waarin ik mijn tweede Grand Prix-zege behaalde, ben ik klaar om er opnieuw voor te gaan in Singapore", begint de 23-jarige coureur in een persbericht van zijn team. "Het is een korter circuit, maar een ongelooflijk veeleisend voor de coureurs. Met een sterker pakket dan vorig jaar moeten we in staat zijn om mee te strijden voor de overwinning. Hopelijk kunnen we het momentum vasthouden."