Formule 1

Red Bull heeft Daniel Ricciardo een ambassadeursrol aangeboden, maar...

Uitgegeven door Bas Kaligis • 30 september 2024 14:47

Daniel Ricciardo staat voor een belangrijk keerpunt in zijn carrière na zijn vertrek bij VCARB. Red Bull heeft hem een ambassadeursrol aangeboden, maar de Australiër twijfelt nog over zijn toekomst.

Daniel Ricciardo in betere tijden.


Helmut Marko, adviseur van Red Bull, bevestigde de interesse in Ricciardo vanwege zijn populariteit, vooral in de Verenigde Staten. "Hij is een van de meest populaire Formule 1-coureurs, vooral in de VS", aldus Marko.

Ricciardo overweegt zijn opties zorgvuldig. Hij sluit een overstap naar andere raceklassen zoals IndyCar uit, en twijfelt of hij nog voldoening zal vinden in een minder competitieve rol.

Ricciardo reflecteerde op zijn situatie: "Ik weet dat ik nog steeds een concurrent ben. Ik weet dat ik nog steeds veel vuur in me heb, maar misschien wordt die behoefte bevredigd door iets anders te doen."

"Als dit het is, wil ik ervoor zorgen dat ik wegloop of de sport verlaat met goede herinneringen eraan en het niet in die situatie terechtkomt waar het gewoon een sleur is en ik elk weekend in Q1 uitval. Dat is natuurlijk niet leuk", concludeerde de Australiër.

Daniel Ricciardo op een boot in Amsterdam:



Caravanrace met Daniel Ricciardo en Max Verstappen:

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS