Autosport Internationaal Toerwagens • IMSA

Renger van der Zande vanaf P2 in 24h Daytona: "Willen alles uit ons pakket halen"

Uitgegeven door Frank Korsel • 26 januari 2024 15:06

Renger van der Zande start de Rolex 24 hours of Daytona zaterdag vanaf de tweede positie. De Nederlander rijdt samen met (voormalig) IndyCar-coureurs Sebastien Bourdais, Alex Palou en Scott Dixon in de #01 Cadillac Racing V-LMDh. Van der Zande gaat voor zijn derde overwinning op de wereldberoemde roadcourse van Daytona.

Renger van der Zande

De snelste Nederlander van het veld snelde in de kwalificatie samen met zijn teamgenoten naar de tweede startplaats op de grid voor de 2024 Rolex 24. Alhoewel Van der Zande geen nieuweling is op het circuit van Daytona blijft het toch een bijzondere race: “We hebben een hele snelle Cadillac en we voelen ons op de lange stints erg goed op de banden. Ik weet niet zeker of de anderen al hun snelheid laten zien en dat is altijd het spel. We kunnen ons alleen maar op onszelf concentreren en eraan werken om het maximale uit ons pakket te halen en dat is wat we nu doen. We blijven eraan werken om de zaken nog beter te maken. Ik kan gewoon niet wachten om hier binnenkort te gaan racen."



Ben jij al abonnee van ons RaceXpress Youtube-kanaal? En wil je nog meer genieten van heerlijke raceactie van de Formula 1 of auto- en motorsport of karting? Abonneer je dan ook op ons RaceXpress YouTube-kanaal!

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS