Formule 1

Sergio Pérez reageert op pensioengeruchten met 'Wolf of Wall Street-citaat’

Uitgegeven door Bas Kaligis • 30 september 2024 17:26

Sergio Pérez heeft gereageerd op geruchten over zijn mogelijke pensioen bij Red Bull met een opvallende filmreferentie. De teamgenoot van Max Verstappen staat al tijden onder druk. Zijn prestatie met de RB20 komen niet in de buurt van Verstappen.

Sergio Pérez en Christian Horner


De Mexicaanse coureur deelde op sociale media een fragment uit de film 'The Wolf of Wall Street' met de boodschap: "I'm not leaving." Dit lijkt een duidelijke ontkenning van recente speculaties over zijn toekomst in de Formule 1.

Volgens berichtgeving van PlanetF1.com suggereerden eerdere geruchten dat Sergio Pérez zijn pensioen zou aankondigen tijdens zijn thuisrace in Mexico eind oktober. De prestaties van Pérez zijn dit seizoen wisselvallig geweest, wat leidde tot vragen over zijn positie binnen het team van Red Bull Racing.

Pérez lijkt nu vastbesloten om deze geruchten de kop in te drukken. In het gedeelde filmfragment zegt het personage van Leonardo DiCaprio herhaaldelijk: "I'm not leaving", wat eindigt in een luid "I'm not fucking leaving!"

"Sorry", schreef Pérez bij zijn post, vergezeld van lachende emoji's. Met deze actie lijkt de Red Bull-coureur duidelijk te maken dat hij voorlopig niet van plan is te vertrekken uit de Formule 1.

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS