Formule 1

Lewis Hamilton waant zich terug in 2022: "Het porpoising is terug, ik bid dat het opgelost wordt"

Uitgegeven door Frank Korsel • 30 juli 2023 18:32

Lewis Hamilton kijkt met grote bezorgdheid terug op de Grand Prix van België. Alhoewel hij als vierde eindigde, meldt de Mercedes-coureur dat het porpoising is teruggekeerd. De zevenvoudig wereldkampioen bid dat Mercedes het probleem op korte termijn kan verhelpen.

Lewis Hamilton

Hamilton eindigde de Grote Prijs van België op een relatief succesvolle vierde positie. Daarnaast scoorde hij een extra punt voor de snelste ronde. Maar zo mooi als het er aan de oppervlakte uitziet, zo rot is het daaronder als we Hamilton mogen geloven.

De Mercedes-coureur waant zich weer in 2022. Bij Sky Sports deed hij zijn verhaal: "Ik kon de auto's voor me niet bijhouden en had moeite bij de start. De achterkant is ons grootste probleem. We hadden dit weekend veel last van stuiteren, we zijn weer terug bij het stuiteren van vorig jaar. Het was vandaag ook winderig, moeilijk om hem op de baan te houden. Ze weten niet waarom het stuiteren terug is, voor mij is het een punt van zorg. We zullen deze week de data doornemen om te kijken wat we doen voor de volgende race. Ik weet wat ik wil en ik bid voor een goede uitkomst," aldus Hamilton.

Ben jij al abonnee van ons RaceXpress Youtube-kanaal? En wil je nog meer genieten van heerlijke raceactie van de Formula 1 of auto- en motorsport of karting? Abonneer je dan ook op ons RaceXpress YouTube-kanaal!


 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS