Formule 1

VIDEO: Liam Lawson steekt middelvinger op naar Sergio Perez tijdens Mexicaanse Grand Prix

Uitgegeven door Frank Korsel • 28 oktober 2024 08:00

Liam Lawson heeft er dit seizoen pas twee Formule 1-races op zitten, maar de Australiër blijkt allerminst verlegen. Tijdens zijn rentree in Austin, Texas kreeg hij het aan de stok met Fernando Alonso en tijdens de voorbije race in Mexico stak hij gedurende de wedstrijd zelfs een middelvinger op naar Sergio Perez.



Na afloop van de Grand Prix in Singapore werd bekend dat Daniel Ricciardo ontslagen zou worden bij VCARB om ruimte te maken voor Lawson. Sinds die transfer heeft plaatsgevonden, laat de 22-jarige coureur duidelijk van zich horen. Fernando Alonso was vorige week al behoorlijk kwaad op Lawson nadat een gevecht op de baan volgens de Spanjaard niet fair was verlopen.

Na een schermutseling met Sergio Perez tijdens de Mexicaanse Grand Prix besloot de jonge coureur een niet heel vriendelijk gebaar uit de hoge hoed te toveren bij het voltooien van een inhaalactie. Bekijk hieronder de beelden.



De boze reactie van Lawson is extra pikant gezien hij in de wandelgangen ook wordt genoemd als mogelijke vervanger van Perez bij Red Bull Racing. Na afloop van de Grand Prix in Mexico-Stad liet Helmut Marko, de teamadviseur van Red Bull reageerde na afloop op de uitingen van Lawson. “Checo (Perez) was ook heel boos op Lawson. Dus ik denk dat we hier met z’n allen om de tafel moeten om het te bespreken”, liet hij weten in gesprek met Viapaly.

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS