Autosport NL • NK Rally

JACK’S International Drenthe Rally op TT-circuit Assen: de grote finale van het Nederlands Kampioenschap Rally 2024

Uitgegeven door Bas Kaligis • 4 oktober 2024 21:31

JACK’S International Drenthe Rally: de grote finale van het Nederlands Kampioenschap Rally 2024 wordt gehouden op en rondom het TT-circuit van Assen. Beleef de rallyactie en spanning vanaf het TT Circuit Assen op zondag 17 november 2024! De beste rallyteams van Nederland, plus diverse buitenlandse equipes, komen in actie op het Circuit van Drenthe voor de afsluiting van het Open Nederlands Rally Kampioenschap. In de razendsnelle, bijna 300 pk sterke rallybolides van merken zoals Ford, Skoda, DS, Hyundai en Peugeot strijden de verschillende teams om de overwinning.

2024 JACK’S International Drenthe Rally: de grote finale van het Nederlands Kampioenschap Rally

De tweede editie van de JACK’S Drenthe Rally biedt de coureurs meerdere uitdagende proeven aan op zowel verhard als onverhard terrein rondom het TT-circuit. Uniek voor een rally in Nederland: meer dan 40% van de proeven is onverhard!

Tijdens de JACK’S International Drenthe Rally wordt ook de 'Historic' klasse verreden, met prachtige klassieke rallyauto's zoals de Audi Quattro en de Lancia Delta HF Integrale. Vanaf de verschillende tribunes van het TT Circuit heb je een prachtig uitzicht op diverse proeven, en aan het einde van de dag worden de kampioenen gehuldigd in de paddock. Het evenement wordt georganiseerd door LDP International b.v. in samenwerking met 'The Rally Foundation', met ondersteuning van het Bestuur Sectie Rally van de KNAF.

2024 JACK’S International Drenthe Rally: de grote finale van het Nederlands Kampioenschap Rally

JACKS.NL, bekend van de JACK’S Racing Day, en gastprovincie Drenthe maken de Drenthe rally mede mogelijk.

Voor het publiek is er veel actie te zien en te beleven tijdens de JACK’S Drenthe Rally. Naast de actie op de rallyproeven kunnen de fans in de paddock van dichtbij meemaken hoe de rallyteams de auto’s prepareren, de coureurs zich voorbereiden, handtekeningen scoren en de sfeer proeven.

JACK’S International Drenthe Rally op TT-circuit Assen

Een toegangskaart is in de voorverkoop met €5 korting te bestellen voor €20,- en geeft toegang tot zowel de tribunes en de paddock. Kinderen tot 12 jaar mogen GRATIS naar binnen. Een dagkaart voor parkeren kost €10,-.

Op zondag 17 november zijn toegangskaarten ook te koop aan de kassa van het TT Circuit voor €25,-.

Kijk voor tickets en meer info op: https://www.drentherally.nl/



 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS