Formule 1

‘La squadra magica’: Italiaanse commentator schreeuwt Carlos Sainz naar pole position in Monza.

Uitgegeven door Frank Korsel • 2 september 2023 18:03

Carlos Sainz scoorde vanmiddag een legendarische pole position op het circuit van Monza. Dit is Sainz’ eerste pole position in een Ferrari op Monza en dat blijft altijd speciaal. Een Ferrari in Monza, op pole, dát blijft speciaal. Ook de Italiaanse commentator Carlo Vanzini ging door het dak heen toen de Ferrari-coureur de snelste tijd reed.

Carlos Sainz pole position

Vanzini is al sinds jaar en dag de vaste commentator van de Formule 1 in Italie. De Italiaan zat dit weekend met onder andere Ferrari-veteraan Marc Gene in de commentaarpositie en zo versloeg hij dus ook de kwalificatie. De Spaanse-coureur filmde stiekem hoe de commentator stond te schreeuwen in de laatste seconden van de kwalificatie. Staand en met gebalde vuist gaf hij commentaar op het schouwspel. Zelfs als je het Italiaans niet machtig bent zie je de passie, bekijk de beelden hieronder.



Ben jij al abonnee van ons RaceXpress Youtube-kanaal? En wil je nog meer genieten van heerlijke raceactie van de Formula 1 of auto- en motorsport of karting? Abonneer je dan ook op ons RaceXpress YouTube-kanaal!

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS