Formule 1

Ex-F1-teambaas van Jos Verstappen laaiend enthousiast over Max Verstappen: �Max verdient het allemaal�

Flavio Briatore is niet alleen één van de grootste 'boeven' uit de Formule 1, maar de gewiekste Italiaan had ook oog voor talent. Zo bezorgde hij Michael Schumacher zijn eerste twee titels en deed dit ook bij Fernando Alonso. Daarnaast zorgde hij er ook voor dat de eerste Verstappen een plekje kreeg in de Formule 1. Jos Verstappen mocht dankzij Briatore plaatsnemen in de Benetton. Briatore kijkt nu met groot genoeg naar Jos' zoon Max die de Formule 1-wereld op zijn kop zet.



"Hij had een waanzinnige snelheid, vooral op het eerste deel van het circuit", begint Briatore in de Italiaanse Il Reformista na de Grand Prix van Japan. "Daar had hij te maken met 6G, alsof je in een draaiende straaljager zit. Dus alle credits aan de Nederlandse Red Bull-coureur", gaat de coryfee verder. "Max verdient het allemaal, het was een echte Verstappen-dag in Japan en alle anderen moesten buigen voor de prestaties van deze bijzondere coureur", sluit de voormalig Benetton- en Renault-kopman af.

Ben jij al abonnee van ons RaceXpress Youtube-kanaal? En wil je nog meer genieten van heerlijke raceactie van de Formula 1 of auto- en motorsport of karting? Abonneer je dan ook op ons RaceXpress YouTube-kanaal!