Formule 1

Lewis Hamilton verwacht andere pikorde in Zandvoort: “McLaren zal heel sterk zijn”

Uitgegeven door Frank Korsel • 9 augustus 2023 07:28

Aston Martin begon dit seizoen enorm sterk aan het seizoen, zo scoorde Fernando Alonso zes podiumplekken in de eerste acht races van het seizoen. Sindsdien kwakkelt het team voort en lijkt McLaren ineens erg sterk. Ferrari is het ene weekend wel snel en het andere weekend niet, hetzelfde geldt voor het team van Mercedes. Alleen Red Bull is dit jaar consistent, ze winnen ieder weekend! Lewis Hamilton heeft een bijzonder idee over de pikorde na de zomerstop.

Lewis Hamilton Zandvoort F1

De afgelopen races begint de pikorde achter Red Bull flink te veranderen. Mercedes-coureur Lewis Hamilton denkt dat deze na de zomerstop nog meer zal veranderen. Door Motorsport.com werd hij geciteerd: "Ik weet niet in hoeverre andere teams zich nog gaan ontwikkelen, maar er gaan nog verschuivingen plaatsvinden. Ik heb geen idee wat er met Aston aan de hand is. Zij hebben duidelijk een stap teruggedaan. Ik weet wel dat McLaren heel sterk gaat zijn in de tweede fase van het seizoen. Ferrari en wij zitten dicht bij elkaar, maar het hangt af van het circuit hoe die volgorde is. Ik hoop uiteraard dat wij iets beter gaan zijn."

Ben jij al abonnee van ons RaceXpress Youtube-kanaal? En wil je nog meer genieten van heerlijke raceactie van de Formula 1 of auto- en motorsport of karting? Abonneer je dan ook op ons RaceXpress YouTube-kanaal!

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS