Formule 1

Max Verstappen: "Ik richt mij niet op records, mijn doel is om het..."

Uitgegeven door Wim Boekel • 10 augustus 2021 14:50

Max Verstappen is dit jaar volop in gevecht met Lewis Hamilton om de wereldtitel. Toch komen er vaak verhalen naar boven over de mogelijkheid van de Nederlander om records te pakken. De F1-coureur van Red Bull wil zich daar echter niet mee bezig houden.

Max_Verstappen_Nr1

“Ik richt mij niet op records, mijn doel is om het kampioenschap te winnen. Voor mij is dat het enige wat telt”, aldus Verstappen tegen Racingnews365. “De overwinning in Oostenrijk was erg mooi. De winst in Monaco was ook een erg mooie, om eerlijk te zijn, zijn er dit jaar tot nu toe een paar mooie geweest. Het is ook mooi om fans langs de baan te hebben, het maakt het bijna weer tot een normaal leven. Om zoveel fans als een oranje leger te hebben, is ècht bijzonder, het is een fantastische sfeer op de baan.”

Dit jaar heeft de Limburger met Sergio Perez weer een nieuwe teamgenoot en tot nu toe gaat de samenwerking goed tussen het tweetal. “Hij is een fantastische teamgenoot”, aldus de coureur. “We kunnen het goed met elkaar vinden, hij is echt een coole gast en we kunnen over alles praten, niet alleen racen. Het is altijd goed om dat te hebben.”

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS