Formule 1

McLaren prijst vechtlust Daniel Ricciardo: "Geen geheim dat we op meer hadden gehoopt"

Uitgegeven door Bart • 24 augustus 2022 18:01

Aan het einde van het seizoen scheiden de wegen van McLaren en Daniel Ricciardo. Teambaas Andreas Seidl en Directeur Zak Brown bedanken de 33-jarige Australiër voor zijn inzet en positiviteit, maar onderstrepen dat ze meer van hem verwacht hadden. Ricciardo moest het regelmatig fors afleggen tegen teamgenoot Lando Norris.

Daniel Ricciardo


Op de website van het team spreekt Seidl zeer positief over de toewijding en inzet van Ricciardo. "Ondanks onze uitdagingen heeft Daniel altijd hard gevochten en is hij altijd positief gebleven. Hij heeft het team geholpen om altijd vooruit te willen gaan. We zullen zijn overwinning in Monza nooit vergeten. Dat was een ongelofelijke boost voor het hele team. In de rest van het seizoen hebben we nog veel voor te strijden, waardoor de strijd bij de constructeurs. We kijken ernaar uit om deze strijd samen met Daniel en Lando te voeren."



Ook Zak Brown prijst Ricciardo. "Daniel was een geweldige coureur voor McLaren. Het was geweldig om met elkaar samen te werken. Ik wil hem bedanken voor zijn inzet voor McLaren in de afgelopen twee seizoenen, zowel op de baan als in de fabriek. Het mag geen geheim zijn dat we samen op meer hadden gehoopt. Zijn overwinning was absoluut het hoogtepunt van onze samenwerking. We wensen Daniel het beste voor de toekomst en gaan samen genieten van de rest van het seizoen."


 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS