Formule 1

Nog altijd in het hart van veel F1-coureurs: "Zoals altijd kan ik niet naar België komen zonder aan Anthoine Hubert te denken"

Uitgegeven door Deni Volkers • 26 augustus 2022 08:28

Het raceweekend in België komt eraan en de coureurs hebben er zin in. Zo ook Zhou Guanyu, die net terug is van zijn vakantie. Hij blikt, samen met het team van Alfa Romeo, vooruit op een uitdagend weekend. De rookie uit China is vastberaden meer punten binnen te slepen voor het team.

Zhou Guanyu

Zhou Guanyu (auto 24): "Het was fijn om tijdens de zomerstop een paar weken te ontspannen en tot rust te komen. Er was veel te verwerken tijdens het eerste deel van mijn debuutseizoen en ik genoot van de kans om het te verwerken terwijl ik mijn batterijen weer oplaadde. Maar nu ben ik klaar om terug in de cockpit te kruipen. Ik heb in het verleden al een paar keer in Spa geracet, en ik heb hier ook op het podium gestaan in de F2. Zoals altijd kan ik niet naar België komen zonder aan Anthoine Hubert te denken. Ik zal dit weekend ook voor hem racen. Vooruitblikkend ga ik met vertrouwen de tweede helft van mijn rookie-seizoen in en kijk ik uit naar de uitdagingen die voor ons liggen: we hebben geen punten aan ons palmares toegevoegd in de laatste races voor de onderbreking, maar ik ben ervan overtuigd dat we goede kansen hebben om er in België weer bovenop te komen."

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS