Autosport Internationiaal Singleseaters • FRECA

FRECA Red Bull Ring: Triomf van Théophile Naël, podium Van Amersfoort Racing

Uitgegeven door HJ van Keulen • 17 september 2024 21:01

Het was een race die in het geheugen van Sainteloc Racing gegrift zal blijven, want ze vierden hun eerste overwinning in het Formula Regional European Championship by Alpine in Oostenrijk, dankzij de triomf van Théophile Naël. De Franse coureur, die voor het eerst op het podium van een internationale serie stond, reed een foutloze race op de F1-omloop en nam na de eerste paar bochten de leiding met een geweldige start.

Ronde 8 van het Formula Regional European Championship by Alpine 2024 op de Red Bull Ring. Podium race 2: Théophile Naël #44, Sainteloc Racing, leidt Noah Strømsted #57, RPM en Brando Badoer #15, VAR.

De actie op de baan volgde snel, met serieleider Rafael Camara (Prema Racing) die kort na de start in de schijnwerpers stond. In zijn poging om de derde plaats over te nemen van Badoer, verloor hij zijn voorvleugel in een botsing met Zachary David (R-ace GP) in bocht 3. Dit spannende moment werd nog gecompliceerder door een aanrijding met Zachary David (R-ace GP). Lees HIER wat er nog meer gebeurde.

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS