Karting • Rotax Euro

LIVE-TIMING: Rotax MAX Challenge International Trophy 2024 in Le Mans

Uitgegeven door HJ van Keulen • 17 juli 2024 06:30

De Rotax Max Challenge International Trophy bevestigt zijn onbetwistbare succes. 319 coureurs worden van 16 tot 20 juli verwacht op een van de meest toonaangevende locaties van Europa: het internationale circuit van Le Mans. Ook dit jaar belooft 3MK Events, in samenwerking met BRP-Rotax, weer een evenement van het hoogste niveau, met een bewezen kwaliteit van organisatie, een sterk deelnemersveld, intense races en een rijk en felbegeerd prijzengeld.

Rotax MAX Challenge International Trophy 2024 in Le Mans

Coureurs van over de hele wereld komen opnieuw samen in Frankrijk, in het Le Mans complex, om deel te nemen aan een van de beroemdste kartwedstrijden ter wereld. De 6e editie van de RMCIT zal een nieuw record vestigen wat betreft het aantal deelnemers, met 319 coureurs verdeeld over zes categorieën: Micro Max (8-11 jaar), Mini Max (10-13 jaar), Junior Max (12-14 jaar), Senior Max (vanaf 14 jaar), Max DD2 (vanaf 15 jaar) en Max DD2 Masters (vanaf 32 jaar).

Onder de deelnemers veel Nederlanders en Belgen! Volg de resultaten op de voet via de live-timing: Rotax MAX Challenge International Trophy 2024 in Le Mans, France.

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS