Formule 1

Lando Norris duidelijk over winnen kampioenschap: “Volste vertrouwen”

Uitgegeven door Frank Korsel • 11 september 2024 12:33

Lando Norris komt begint vol vertrouwen aan een belangrijk weekend op het Baku City Circuit voor de zeventiende ronde van het Formule 1-seizoen. Na zijn podiumplaats in de Grote Prijs van Italië kijkt hij uit naar een sterk vervolg in de Azerbeidzjaanse hoofdstad. Lando Norris strijdt week in week uit tegen de voorsprong van Max Verstappen en Red Bull. Beide kampioenschappen zijn nog niet uit zicht en komen ook steeds dichter bij voor Norris.

Lando Norris Max Verstappen

"Het was geweldig om het Europese seizoen op het podium af te sluiten en mijn team heeft na Monza hard gewerkt om te kijken waar we nog kunnen verbeteren", begint Norris opgetogen in een persbericht van zijn team.

"We hebben nu een duidelijke doelstelling en ik heb het volste vertrouwen in het team om door te blijven ontwikkelen. Met beide kampioenschappen op tafel, zijn we meer vastberaden dan ooit."

De strijd om de kampioenschappen is losgebarsten. De achterstand van Norris op zijn directe concurrent Max Verstappen is geslonken tot 62 punten, terwijl McLaren nog slechts acht punten achterstand heeft op de ooit zo dominante Red Bull.

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS