Formule 1

Max Verstappen neemt David Coulthard in de zeik: “Ik wilde je gewoon even laten schrikken”

Uitgegeven door Frank Korsel • 6 augustus 2023 10:01

Sinds kort maakt voormalig Formule 1-coureur David Coulthard een podcast samen met voormalig Jordan-teambaas Eddie Jordan. In de Formula for Succes-podcast bespreken de twee kleurrijke figuren van alles. Van Formule 1 tot het zakenleven of het liefdesleven van Jordan. Afgelopen week ging het, het kan het ook anders, over Max Verstappen. De Nederlander liet Coulthard namelijk flink schrikken in de pitlane.

Max Verstappen David Coulthard

Coulthard stond op de Red Bull Ring in de pitlane tijdens de wedstrijd. De Schot stond tegenover de pitbox van zijn voormalige team Red Bull te kijken toen Verstappen binnen kwam gereden voor een pitstop: “Ik zie Max de pitstraat inrijden, dus ik pakte mijn telefoon. Ik wilde snel een video van de pitstop maken voor mijn zoon. Toen reed Max nog geen halve meter langs mijn voeten!”

“Ik schrok me rot en ik kon geen stap achteruit doen. Toen ik filmde, dacht ik: ‘Mijn god, dat scheelde niks’”. Op weg terug naar Monaco deelde Coulthard en Verstappen het vliegtuig. Toen Verstappen in het vliegtuig stapte vroeg hij aan Coulthard: “En, vond je het leuk toen ik zo dicht langs je heen reed.”

Vol verbazing keek Coulthard de Limburger aan en vroeg hij of hij wist dat ik dat was: “Ja”, antwoordde Verstappen. “Ik had niet zo dicht langs je heen hoeven rijden, maar ik wilde je gewoon even laten schrikken. Jordan: “Dit belichaamt precies hoe goed die gast is.”

Ben jij al abonnee van ons RaceXpress Youtube-kanaal? En wil je nog meer genieten van heerlijke raceactie van de Formula 1 of auto- en motorsport of karting? Abonneer je dan ook op ons RaceXpress YouTube-kanaal!

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS