Dakar

Stofhappen voor Erik en Anja van Loon: "Heel erg veel stof en dat maakt het gewoon lastig"

Uitgegeven door Raoul Pasveer • 30 juli 2024 21:30

De Baja Aragon rondom Teruel in Spanje bleek een moeilijke te zijn voor Erik en Anja van Loon. Met name de eerste dag was voor beide buggy’s een uitdaging. Erik had last van remproblemen, maar liet op de tweede dag zien dat de snelheid er wel was en was de snelste Can-Am. Anja werd knap 23e en maakt grote stappen in de Can-Am.

Erik van Loon
“We hebben eigenlijk geen fout gemaakt,” vertelde Erik. “Jammer van de remcilinder waardoor we niet zoveel kilometers hebben gemaakt. Het team heeft hard gewerkt om de auto weer goed te krijgen. En dan zijn we de snelste Can-Am en rijden we een nette 14e tijd. Ondanks veel stof waarmee we een minuut of 4 verliezen. Hein heeft het super gedaan, we hebben samen nul fouten gemaakt. Dus wat dat betreft zijn we tevreden.”

Anja van Loon is blij met de stappen die ze zet. “Het was echt een hele moeilijke rally. Heel erg veel stof en dat maakt het gewoon lastig. Maar we hebben heel goed gereden en worden 23e. In de auto ging het goed met Floor samen en we zijn heel tevreden. Iedere rally maken we goede progressie en de snelheid ligt steeds hoger. Op naar de volgende!”

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS