Formule 1

Aston Martin over een indrukwekkende test van menselijke prestaties in Singapore: "Zwaarbevochten beloning"

Uitgegeven door Raoul Pasveer • 23 september 2024 20:05

Het Formule 1 Team van Aston Martin pakte met Fernando Alonso vier punten op het stratencircuit van Singapore. Bij de achttiende Grand Prix van het seizoen kwam Lance Stroll niet verder dan de veertiende stek.

Lance Stroll

Mike Krack, Team Principal van Aston Martin, vertelt: "We zagen een indrukwekkende test van menselijke prestaties, waarbij de coureurs 62 ronden onder de lichten in Singapore raceten met een hoge luchtvochtigheid, temperaturen van meer dan 30 graden en geen rust."

"Lance's team werkte snel aan een voorzorgsprobleem met de remmen dat we zagen op de ronden naar de grid. Ze toonden ongelooflijk teamwerk om de voorremmen te vervangen en Lance kon de race zonder problemen voltooien. Lance deed het goed, maar ongebruikelijk genoeg zagen we geen safety car in Singapore, wat misschien wat kansen had kunnen bieden."

"Fernando's vier punten zijn een andere zwaarbevochten beloning voor een indrukwekkende kwalificatie en een race van uithoudingsvermogen. Een paar behoorlijke punten van de 'double-header' hier en in Bakoe. We hebben nu een korte pauze om te hergroeperen en meer prestaties te leveren voor de laatste zes Grands Prix die in Austin beginnen. Ik wil iedereen in de garage bedanken die deze week onder deze extreme omstandigheden heeft gewerkt."

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS