Formule 1

Daniel Ricciardo erkent dat Red Bull 'sprookjeseinde geen realiteit is geworden’ te midden van 'realistische kans' op F1-ontslag

Uitgegeven door Bas Kaligis • 23 september 2024 10:39

Daniel Ricciardo heeft toegegeven dat er een ‘realistische kans’ is dat hij bij de volgende race in Austin niet meer in de VCARB-cockpit zit.

DanielDaniel Ricciardo (links) en Mad Verstappen


Na de Grand Prix van Singapore zei Ricciardo: "Kijk, er is duidelijk een realistische kans dat het niet gaat gebeuren. Ik ben er natuurlijk op voorbereid, en daarom heb ik dit weekend geprobeerd een paar dingen bij mezelf te erkennen."

De Australiër reflecteerde op zijn carričre: "Ik heb geprobeerd wereldkampioen te worden. Ik heb geprobeerd de beste ter wereld te worden in iets. Ik denk dat het een grote taak is die je dan van jezelf vraagt. Sommigen bereiken het, anderen niet."

Ricciardo concludeerde: "Uiteindelijk, als ik net tekort ben gekomen, kan ik ook niet te hard zijn voor mezelf. Ik ben blij met de inzet die ik heb getoond, en ik denk dat er daardoor geen verdriet of gevoel van spijt is overwat had kunnen zijn. Ik weet dat ik mijn beste beentje heb voorgezet."

De achtvoudig Grand Prix-winnaar erkende dat zijn droom om terug te keren naar Red Bull en weer voor overwinningen te vechten niet is uitgekomen, maar hij lijkt vrede te hebben met de situatie, ongeacht de uitkomst.

Daniel Ricciardo in Amsterdam:

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS