Formule 1

Max Verstappen-fans opgelet: Felipe Massa voorspelt Verstappen-dominantie tot 2026

Uitgegeven door Frank Korsel • 12 augustus 2023 05:04

Max Verstappen is zonder enige twijfel dé dominante factor dit seizoen. Van de eerste twaalf races wist de Limburgse Red Bull-coureur er maar liefst tien te winnen, een ongehoorde prestatie. De Nederlander is nog niet klaar en hoopt dit seizoen nog meer te winnen. Voormalig Ferrari-coureur Felipe Massa voorspelt dat Verstappen zeker tot 2026 alles wint wat er te winnen valt.

Max Verstappen Felipe Massa

Het is eigenlijk niet meer te bedenken dat iemand Max Verstappen de resterende races nog van zijn derde wereldkampioenschap af kan houden. Massa denkt niet alleen dat Verstappen dit jaar de honneurs pakt, maar gaat ervan uit dat hij nog zeker drie seizoenen alles wint wat los en vast zit.

"Ik denk dat Verstappen alles gaat winnen tot de nieuwe motorregels van 2026. Ik geloof dat als de reglementen niet veranderen, dat Verstappen en Red Bull dan dominant blijven. Het gevolg is dat we mogen verwachten dat Verstappen tot 2026 alle titels wint", begint hij bij de Braziliaanse tak van Motorsport.com.

De bijna-wereldkampioen van 2008 denkt dat iemand pas een vuist kan maken na de nieuwe reglementen ingaan in 2026: "Dan hebben we dus een grote regelwijziging, alles zal daarbij nieuw zijn. We moeten dan zien of Red Bull weer net zo sterk zal zijn als nu het geval is. Op het moment zie ik echter niemand die op hetzelfde niveau kan presteren als Verstappen."

Ben jij al abonnee van ons RaceXpress Youtube-kanaal? En wil je nog meer genieten van heerlijke raceactie van de Formula 1 of auto- en motorsport of karting? Abonneer je dan ook op ons RaceXpress YouTube-kanaal!

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS