Formule 1

Boodschap Max Verstappen 'als dit zijn laatste race is' terwijl Ricciardo-exit-geruchten toenemen

Uitgegeven door Bas Kaligis • 21 september 2024 12:03

Max Verstappen heeft Daniel Ricciardo geprezen voor wat hij heeft bereikt in zijn F1-carrière, mocht dit weekend zijn laatste race blijken te zijn.

Max Verstappen en Daniel Ricciardo in de tijd dat ze allebei nog voor Red Bull Racing reden


Verstappen zei over Ricciardo: "Daniel is een geweldige kerel. Hij heeft bewezen een geweldige Formule 1-coureur te zijn. Hij is een vriend van me. En ik denk dat hij in het algemeen niet medelijden met zichzelf hoeft te hebben."

Hij voegde toe: "Zelfs als dit zijn laatste race is, kan hij terugkijken op iets geweldigs dat niet veel mensen kunnen bereiken. Misschien kan hij iets anders doen in het leven. Waarom niet? Veel meer... andere raceseries of niet."

Ricciardo zelf zei tegen de media in Singapore:

"Mijn eerste verwachting gaat over volgend jaar. Qua contract komen onze data nu in dit window, dus ik verwacht een ja of nee voor '25. Ik ben me bewust van wat speculatie over de rest van het seizoen, maar daar ben ik op dit moment niet van op de hoogte."

Op de vraag of Singapore zijn laatste F1-optreden zou kunnen zijn, antwoordde hij: "Ik denk het niet, maar ik wil hier ook niet als advocaat staan. Kijk, ik zou nee zeggen, maar we weten ook hoe deze sport werkt. Ik wil niet zeggen: 'Oh nee, honderd procent zeker, ik wed er mijn hele huis op.' - Ik ben al te lang in de sport."

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS