Karting • CIK-FIA

LIVESTREAM: FIA Karting Europees Kampioenschap - OK, OKJ en Academy Trophy Finale in Kristianstad, Zweden

Uitgegeven door HJ van Keulen • 3 augustus 2024 06:00

Drie FIA-karttitels worden uitgereikt tijdens het evenement in Kristianstad, Zweden, van 1 tot en met 4 augustus 2024 als onderdeel van het FIA Karting Europees Kampioenschap - OK & Junior en de FIA Karting Academy Trophy. Het geliefde 1221 meter lange circuit Åsum Ring is gastheer van dit grote evenement in een ideale omgeving voor spectaculaire gevechten. De vele internationale wedstrijden die de afgelopen jaren in Kristianstad hebben plaatsgevonden, voorspellen veel goeds voor een evenement van topkwaliteit.

FIA Karting Europees Kampioenschap - OK, OKJ en Academy Trophy Finale in Kristianstad

De strijd om de twee Europese OK- en Junior-titels lijkt misschien al in volle gang voor de twee leiders van het voorlopige klassement, die een aanzienlijke voorsprong hebben, maar het feit dat alle resultaten van het seizoen worden meegeteld, belooft een strijd om de titels tot het einde van de Finale, dankzij de 81 punten die nog te verdelen zijn in Zweden.

Kijk HIER de zaterdag LIVESTREAM van FIA Karting Europees Kampioenschap - OK, OKJ en Academy Trophy Finale in Kristianstad, Zweden

Check HIER de Live-timing: FIA Karting Europees Kampioenschap - OK, OKJ en Academy Trophy Finale in Kristianstad, Zweden.

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS