Karting • Karting Diversen

Live-timing: 2024 Deutsche Kartmeisterschaft Race 4 - Erftlandring in Kerpen

Uitgegeven door HJ van Keulen • 21 juli 2024 05:45

Na een korte zomerstop is er nu volop actie in het Deutsche Kartmeisterschaft (DKM), met twee evenementen in de komende vier weken. De wereldberoemde Erftlandring in Kerpen is gastheer voor de volgende raceronde. Het circuit van 1.107 kilometer werd wereldwijd bekend dankzij zevenvoudig wereldkampioen Formule 1 Michael Schumacher. In Kerpen zette hij zijn eerste stappen in de racesport. Hij werd gevolgd door zijn broer Ralf en viervoudig kampioen Sebastian Vettel, die hun carrière ook in Kerpen begonnen.

2024 Duits Kartkampioenschap ronde 4 op de Erftlandring in Kerpen

De zes klassen in het Duitse kartkampioenschap hebben opnieuw een vol veld. In totaal komen er 199 coureurs aan de start en ze kunnen een heet raceweekend verwachten. Zondag worden de prijzen verdeeld. Volg de resultaten op de voet via de live timing van 4e ronde van de DKM op de Erftlandring in Kerpen.

TIP: Mocht je in de buurt zijn? Bezoek dan eens de Private Collection van Michael Schumacher! Die Ausstellung "Michael Schumacher Private Collection" in Motorworld Köln Rheinland is gratis te bezoeken en meer dan de moeite waard. Van zijn Formule 1-auto's: van Jordan, Benneton tot Ferrari, al zijn racepakken, al zijn helmen etcetera. Bijna alles uit zijn loopbaan is te aanschouwen! Een must voor de liefhebber van F1! Hier een voorproefje:

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS