Formule 1

Martin Brundle snapt niet waarom Max Verstappen tegen het heilige FIA-huisje trapte

Uitgegeven door Frank Korsel • 24 september 2024 17:10

Max Verstappen zorgde in Singapore opnieuw voor de nodige commotie. Op de baan gebeurde weinig van grote importantie, maar naast de baan gebeurde genoeg. Tijdens de eerste persconferentie van het weekend schold Verstappen, de FIA gaf hem hier een taakstraf voor. Zoals we Verstappen kennen liet hij dit niet over zijn kant gaan en ging in het offensief. Martin Brundle snapt niet waarom Verstappen hier zoveel tijd en energie in stak.

Martin Brundle Max Verstappen

Donderdagmiddag sprak Verstappen in de persconferentie over de prestaties van de RB20 in Baku en gebruikte hij daarbij ‘fucked’. Dit was tegen het zere been van de FIA en hij ontving een taakstraf. Op zaterdag ging hij in protest door geen vragen tijdens de FIA-persconferentie te beantwoorden, maar op de paddock zelf een persconferentie te houden.

Martin Brundle geeft in zijn column van Sky Sports F1 aan dat hij niet snapt waarom Max Verstappen dit deed: "Ik begrijp niet waarom Max zich laat meeslepen en laat afleiden door een soort strijd om te schelden met de FIA. Het is verspilde energie en het dient geen goed doel voor hem, maar hij wilde nog steeds geen uitgebreide antwoorden geven tijdens de persconferentie na de race."

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS