Formule 1

Oliver Bearman ontving bericht van 'jeugdheld' Seb Vettel: "Altijd fan van hem geweest"

Uitgegeven door Frank Korsel • 17 maart 2024 06:03

Oliver Bearman kende een prachtig eerste weekend in de Formule 1. De jonge Brit viel in voor Carlos Sainz, die kampte met een blindedarmontsteking, en Bearman maakte zijn debuut voor het Formule 1-team van Ferrari. Hij eindigde bij zijn debuut voor de Scuderia in Jeddah knap als zevende. Na zijn debuut kon Bearman rekenen op mooi commentaar, maar kreeg hij voor de race ook een bijzonder bericht van zijn jeugdheld Sebastian Vettel.

Oliver Bearman

Bearman noteerde tijdens de kwalificatie voor de Formule 2 in Jeddah nog pole position. Een dag later werd de piepjonge Brit opgebeld door Frederic Vasseur met de oproep om zich te melden bij Ferrari. Na een solide kwalificatie liet hij vriend en vijand met open mond achter toen hij naar de zevende positie snelde door de straten van Jeddah.

In gesprek met Motorsport geeft Bearman aan dat hij een bijzonder bericht ontving voor aanvang van de Grand Prix: "Ik kreeg veel felicitaties, ook voor de race al van mensen die mijn succes wensten. Mijn favoriet was afkomstig van Sebastian Vettel. Ik ben al sinds het begin een grote fan van hem. Tot aan zijn vertrek uit de sport ben ik altijd fan geweest van Seb, dus om een bericht van hem te krijgen was echt speciaal. Te weten dat hij keek, zorgde wel voor wat extra druk, maar dat was een leuke druk!"

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS