Formule 1

Carlos Sainz lovend over toekomstig Ferrari-duo: Hamilton en Leclerc zijn geweldige coureurs"

Uitgegeven door Frank Korsel • 14 oktober 2024 05:03

Carlos Sainz mag nog zes races rijden namens het team van Ferrari. Hierna moet hij het veld ruimen en zijn stoeltje afdragen aan Lewis Hamilton die hem komt vervangen. Sainz gelooft dat zijn huidige teamgenoot Charles Leclerc en Hamilton het de komende jaren goed zullen doen.

Carlos Sainz Lewis Hamilton Charles Leclerc

Sainz rijdt vanaf 2021 voor het team van Ferrari en won tot nu toe drie Grands Prix. Sainz doet niet veel onder voor Leclerc, maar toch moet hij aan het einde van dit seizoen het veld ruimen. In 2025 rijdt de Spanjaard voor Williams.

Het is geen schande om vervangen te worden door een zevenvoudig wereldkampioen. In gesprek met het Spaanse Marca vertelt Sainz dat hij veel verwacht van het volgende Ferrari-duo: "Hij en Leclerc zijn twee geweldige coureurs, ik weet zeker dat ze het naar hun zin zullen hebben.

Daarnaast is Sainz verbaast dat voormalig Ferrari-teambaas zei Hamilton niet te hebben getekend: "Binotto zegt dat hij Lewis niet zou hebben getekend? Ik bemoei me daar niet mee, ik houd mijn mening voor mezelf en ik vertel het je wel eens op een etentje."

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS