Formule 1

Deze prestatie delen Max Verstappen, Lewis Hamilton en Fernando Alonso

Uitgegeven door Frank Korsel • 11 augustus 2023 05:04

We zitten al over de helft van het Formule 1-seizoen. De teams en de coureurs genieten nu van hun welverdiende vakantie en dat betekent dat er mooi kan worden teruggeblikt op de eerste twaalf races van het seizoen. Er zijn tot nu toe drie coureurs op de grid die in iedere race minimaal één punt scoorden.

Max Verstappen Lewis Hamilton Fernando Alonso

Alle coureurs die een keer uitvielen kunnen dus worden weggestreept, dan hou je er nog maar een paar over. Max Verstappen, Sergio Perez, Lewis Hamilton, Fernando Alonso, Valtteri Bottas en Yuki Tsunoda vielen geen enkele keer uit. Maar alleen Verstappen, Alonso en Hamilton scoorden tijdens iedere Grand Prix minimaal één punt.

Dit laat niet alleen zien hoe betrouwbaar de bolides van de heren zijn, maar stipt ook hun talent aan. Sergio Perez had namelijk één off-day in Monaco die ervoor zorgde dat hij als zestiende over de streep kwam. Alleen de allerbesten als Hamilton, Alonso en Verstappen laten zulke prestaties zien en stijgen altijd boven hun materiaal uit.



Ben jij al abonnee van ons RaceXpress Youtube-kanaal? En wil je nog meer genieten van heerlijke raceactie van de Formula 1 of auto- en motorsport of karting? Abonneer je dan ook op ons RaceXpress YouTube-kanaal!

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS