Formule 1

Lewis Hamilton terug aan de voorkant van de grid: "Hard gewerkt"

Uitgegeven door Frank Korsel • 21 september 2024 16:28

Lewis Hamilton haalde opgelucht adem nadat hij in de kwalificatie op de derde positie eindigde. Hij start de Grote Prijs van Singapore dus op de tweede startrij, achter Lando Norris en Max Verstappen. De zevenvoudig wereldkampioen was zichtbaar opgelucht na deze prestatie.

Lewis Hamilton

Hamilton benadrukte na de veelbewogen sessie hoe moeilijk het seizoen tot nu toe is geweest in de kwalificatie, toch prees hij zijn team voor de inspanningen om de balans van de auto te verbeteren.

"Ah man, kwalificatie is het hele jaar al een ramp voor me geweest”, begon hij na de kwalificatie in gesprek met James Hinchcliffe na de kwalificatie. “Ik heb hard gewerkt om mezelf weer daarboven te krijgen. En toen kwam de auto tot leven voor mij. Er zat nog een klein beetje meer in de auto, maar ik ben blij met dit resultaat. We hebben alles veranderd qua balans, op en neer, en de monteurs hebben het perfect gedaan, dus dank aan hen voor alles. Ik denk dat we met bandenmanagement misschien in de buurt van deze jongens kunnen blijven. We gaan er alles aan doen."

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS