Autosport Internationiaal Singleseaters • Formule 4

Italiaanse F4: Freddie Slater wint opnieuw in Monza

Uitgegeven door HJ van Keulen • 27 oktober 2024 05:00

Op het Autodromo Nazionale Monza blijft Freddie Slater maar overwinningen boeken, waarmee hij zijn absolute record in het Italiaanse F.4-kampioenschap verstevigt. Met zijn tweede overwinning van het weekend op het F1-circuit staat de Britse coureur van Prema Racing nu op een totaal van 15 overwinningen. Dit keer was de strijd op de baan erg intens, met een uitwisseling van inhaalacties voor de leiding met de Japanner Kean Nakamura-Berta, die uiteindelijk tweede werd op het podium en de race in de Rookie-klasse won. Jack Beeton pakte de derde plaats, waardoor de Australische coureur van het US Racing-team nu volledig betrokken is bij de strijd om P2 in het kampioenschap, die nog steeds in handen is van de Japanse coureur Hiyu Yamakoshi van Van Amersfoort Racing. Lees HIER het hele verslag.