Formule 1

Jos Verstappen boos na ruzie met Christian Horner: "Zeg het dan in m'n gezicht"

Uitgegeven door Frank Korsel • 28 juni 2024 11:50

Verschillende media melden dat de al bekoelde relatie tussen Christian Horner en Jos Verstappen tot het absolute nul punt is gedaald. Verstappen Sr. zou dit weekend tijdens de Oostenrijkse Grand Prix om de Red Bull RB8 uit 2012 stappen tijdens de Legends Parade. Een akkefietje over video-opnamen zou voor Jos Verstappen de druppel zijn geweest om te besluiten niet meer in te stappen.

Jos Verstappen Christian Horner Max Verstappen

“Er zouden opnames, ook met een drone, van gemaakt worden. Maar Horner wilde dat ik niet gefilmd zou worden. Hoe kinderachtig kun je zijn?”, wordt Verstappen geciteerd door Formule 1.nl. “Ik ben helemaal klaar met hem. “Het lijkt wel een kleuterschool”, gaat Verstappen verder. “Ik had wel mogen rijden, maar ik heb me teruggetrokken. Ik vind dit zo kinderachtig van Horner. Het zegt wel iets over hem, denk ik.”

In gesprek met De Telegraaf laat Verstappen Sr het volgende weten over de ontstane situatie: "In de voorbije dagen heb ik van meerdere kanten gehoord dat Christian Horner er alles aan heeft gedaan om mij niet te laten rijden. En om er anders voor te zorgen dat er niets zou worden gefilmd. Dan denk ik, zeg het in mijn gezicht. Op deze manier hoeft het niet voor mij, ik vind het heel teleurstellend."

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS