Formule 1

Jos Verstappen geeft tekst en uitleg: "Max zat erbij en schudde zijn hoofd"

Uitgegeven door Bart • 30 juni 2024 08:31

De relatie tussen Jos Verstappen en Red Bull-teambaas Christian Horner is tot een dieptepunt gezakt. De voormalig Formule 1-coureur zou in de Legends Parade meerijden, maar naar verluidt wilde de Brit daar een stokje voor steken. Er werden zelfs opmerkingen over mogelijk weigerende remmen gemaakt. Jos Verstappen heeft nu gereageerd op die aantijgingen.

Jos en Max Verstappen


"Wat ik gehoord heb, is dat hij er alles aan gedaan heeft om het tegen te houden", zegt Jos Verstappen voor de camera van Viaplay over Horner. "En dat ik maar uit moest kijken dat dat ding zou remmen. Dat vind ik wel heel ernstig om dat zo te stellen."

Komt het nog ooit goed? "Voor iemand die het team leidt en die rust wil creëren binnen het team, vind ik dit wel heel straf. Dat kan je niet zeggen. Hoe moet ik daarmee omgaan als je dit hoort? Dat werkt niet in positief voordeel."

Volgens Jos ondervindt Max er geen problemen van. "Max gaat er niet over. Hij zat erbij toen dat verteld werd en hij schudde zijn hoofd. Dan weet ik dat het goed zit. Het is een beetje zielig, maar aan de andere kant vergeten en door en het beste voor Max. Ik hoop dat ze lang een auto bouwen die wint en dan zit Max goed. Ik doe alles dat het voor hem goed blijft. Als dat niet meer zo is, gaat er wat gebeuren."


 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS