Formule 1

Jos Verstappen niet bepaald onder de indruk van Christian Horners uitspraken

Uitgegeven door Bas Kaligis • 30 september 2024 11:07

Jos Verstappen reageerde geďrriteerd op de recente uitspraken van Red Bull-teambaas Christian Horner over de rol van simulatorcoureur Sebastien Buemi. Na de Grand Prix van Singapore, waar Max Verstappen als tweede eindigde, prees Horner Buemi's bijdrage aan het teams vooruitgang gedurende het weekend. Jos Verstappen reageerde online met: "Stop met die stomme onzin."

Jos en Max Verstappen met Gianpiero Lambiase


Deze reactie lijkt voort te komen uit de gespannen relatie tussen Jos Verstappen en Horner, die teruggaat naar begin 2024. Toen vond er een intern onderzoek plaats naar Horner's grensoverschrijdend gedrag, wat volgens Jos Verstappen niet ten goede kwam voor het team en ook de prestaties deed kelderen van team en de RB20.

Dr. Helmut Marko, adviseur van Red Bull, verwees naar deze spanning in een reactie op geruchten over Mercedes' interesse in Max Verstappen: "Jos Verstappen is volgens mij een grotere fan van Toto dan van Christian."

"Je kunt het niet meer mooier maken, de situatie is ernstig", zei Jos Verstappen, die momenteel succesvol bezig is in de Rallysport, eerder dit seizoen tegen Bild na Max' tweede plaats in de Dutch Grand Prix. "Max zal niet blij zijn met zo'n auto. Nu is het aan Horner om het team weer op de rails te krijgen."

RaceXpress sprak onlangs met Jos Verstappen over de resultaten van Red Bull:



RaceXpress had een interview met Jos Verstappen over F1, Adrian Newey en Toto Wolff: "Ik denk dat iedereen Max graag wil hebben"

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS