Formule 1

Perfecte geschenken voor racefans

Uitgegeven door HJ van Keulen • 28 juni 2024 09:06

Ben jij een echte race liefhebber en ga je regelmatig naar een race, zoals bijvoorbeeld de Formule 1, WEC of de IndyCar race? Dan wil je natuurlijk wel zo goed mogelijk voor de dag komen. Vooral als het gaat om een belangrijke race in de Formule 1, zit je er niet op te wachten dat je door een flinke regenbui al na een half uur helemaal doorweekt bent of tijdens de laatste ronde naar de bar moet lopen voor wat drinken. Het is daarom dus ook niet alleen belangrijk dat je kaartjes hebt, maar ook dat je nadenkt over allerlei andere handige gadgets, zoals een paraplu, koelbox, handdoek en misschien zelfs wel thermosfles voor de koffie en thee. Aangezien de vraag naar dit soort producten enorm is tijdens een race, is dit voor bedrijven de perfecte manier om hier slim op in te spelen en hun naamsbekendheid te vergroten. Hoe ze dit kunnen doen, vertellen we je nu.

Perfecte geschenken voor racefans

Paraplus
Het maakt niet uit of je nu naar een race gaat in Nederland, België of een ander land, het weer kan altijd onvoorspelbaar zijn. Een stevige en duurzame paraplu is daarom altijd een must om bij je te hebben. Niet alleen beschermt een paraplu je tegen regenachtig weer, maar het kan ook dienen als een handig accessoire om jezelf te beschermen tegen de brandende zon. Hoe handig is het dan om bijvoorbeeld als bedrijf je naam op een paraplu te drukken en deze weg te geven aan de mensen op het circuit. Het voordeel is dat een paraplu niet alleen op dat moment wordt gebruikt, maar ook in de weken, maanden en misschien wel jaren erna. Zo kun je een promotionele paraplu met logo laten bedrukken zodat je de naamsbekendheid van je bedrijf kunt vergroten.

Koelboxen
Wanneer je al vroeg naar het circuit gaat, dan heb je natuurlijk een lange dag. Het is dan wel belangrijk dat je voldoende eten en drinken bij je hebt. Nu kun je dit ook wel op het circuit kopen, maar dat kost je allereerst een hoop geld en je moet ervoor van je plek af. Hoe fijn is het dan om een koelbox bij je te hebben waarin je alles mee kunt nemen en op ieder gewenst moment wat eten of drinken kunt pakken en dus niet eerst een stuk hoeft te lopen. Niet voor niets is de koelbox ook een populair relatiegeschenk voor werkgever aan werknemers. Net als voor een paraplu, geldt ook voor een koelbox dat deze regelmatig wordt gebruikt. Dus op het moment dat deze is bedrukt met naam en logo van een bedrijf, is dit natuurlijk een relatief goedkope, maar wel doeltreffende manier om de naamsbekendheid (verder) te vergroten.

Slim inspelen door bedrijven
Als bedrijf is een circuit natuurlijk een ideale plek om te werken aan de naamsbekendheid. Vaak is de keuze beperkt en zijn mensen dus bijna genoodzaakt om jouw producten te kopen. Vooral als het gaat om een paraplu bijvoorbeeld. Als je de keuze hebt om jezelf nat te laten regenen of om met een paraplu van Red Bull of ander merk rond te lopen, dan is de keuze snel gemaakt. Overigens kun je er ook voor kiezen om in samenwerking met de organisatie iedere bezoeker iets gratis te geven, bijvoorbeeld een poncho. Zo zijn er mogelijkheden genoeg om te werken aan je naamsbekendheid tijdens dit soort evenementen.

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS