Autosport Internationaal Toerwagens • Autosport INT Diversen

Pratt Miller Motorsports kondigt nieuwe samenwerking aan met Haas Automatisering

Uitgegeven door Peter Vader • 20 juli 2024 14:30

Pratt Miller, een bedrijf van Oshkosh Corporation [NYSE: OSK], is verheugd om een baanbrekende samenwerking aan te kondigen met Haas Automation, de toonaangevende fabrikant van CNC-machines. Deze samenwerking markeert Haas Automation's eerste uitstapje in de wereld van GT enduranceracen, gecombineerd met de iconische gele Corvettes van Pratt Miller Motorsports.

Haas Pratt and Miller

De samenwerking met Haas Automation zal de precisie en efficiëntie van het machinewerk in Pratt Miller's moderne faciliteit in New Hudson, Michigan, revolutie veroorzaken. Haas CNC-machines staan bekend om hun uitzonderlijke prestaties, betrouwbaarheid en innovatie, waardoor ze de perfecte aanvulling zijn op Pratt Miller's toewijding aan excellentie in motorsporttechniek.

"We zijn opgewonden om Haas Automation te verwelkomen in de Pratt Miller Motorsports familie," zei Brandon Widmer, vice-president van Pratt Miller motorsports. "Hun reputatie voor het produceren van CNC-machines van wereldklasse past perfect bij onze missie om de hoogste kwaliteit en prestaties te leveren voor onze race uitrusting en onze andere bedrijfsunits voor Mobiliteit en Defensie. ”

"We zijn opgewonden om met Pratt Miller Motorsports in de wereld van sportautoracen te komen", aldus Peter Zierhut, vice-president van Haas Automation. "Onze CNC-machines zijn ontworpen om precisie en efficiëntie te leveren, en we zijn enthousiast om de wereld van IMSA te verkennen met een van de meest iconische teams. We hopen dat onze samenwerking een succes wordt. ”

Deze samenwerking markeert een belangrijke mijlpaal voor zowel Pratt Miller Motorsports als Haas Automation, terwijl ze hun krachten bundelen om het hele Corvette raceprogramma te verbeteren. Integratie van de CNC-machines van Haas zal niet alleen de productiecapaciteit van Pratt Miller verbeteren, maar ook de weg vrijmaken voor toekomstige innovaties in sportwagenracen.

Ga voor meer informatie over Pratt Miller Motorsports en Haas Automation naar www.prattmiller.com en www.HaasCNC.com/motorsports



Ben jij al abonnee van ons RaceXpress Youtube-kanaal? En wil je nog meer genieten van heerlijke raceactie van de Formula 1 of auto- en motorsport of karting? Abonneer je dan ook op ons RaceXpress YouTube-kanaal!

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS