Formule 1 • MOTO GP

LINE-UP Elf Marc VDS Racing Team compleet voor 2025 - Marc van der Straten: "We hebben vertrouwen"

Uitgegeven door Bas Kaligis • 23 september 2024 16:45

Het Elf Marc VDS Racing Team is verheugd zijn rijdersbezetting voor het 2025 Moto2 Wereldkampioenschap te kunnen bevestigen, met Filip Salac als partner van Jake Dixon. Racefan en teameigenaar Marc van der Straten is verheugd met zijn line-up: "We hebben vertrouwen in hem!"

Elf Marc VDS Racing Team

“Ten eerste wil ik het Elf Marc VDS Racing Team en in het bijzonder Marc enorm bedanken dat ze mij de kans hebben gegeven om in 2025 bij dit fantastische project te blijven", zei Filip Salac. "Dit jaar is door een combinatie van pech en blessures niet geworden wat we hadden gewild en verwacht. Het is een moeilijke tijd voor me geweest, maar ik ben ontzettend dankbaar voor alle steun die het team me heeft gegeven. Ze geloven nog steeds in me en dat heeft me veel vertrouwen gegeven, wat ik de afgelopen drie races heb kunnen zien. Naarmate mijn vertrouwen groeide, waren ook de resultaten sterk en ik kijk nu uit naar een positieve afsluiting van het seizoen terwijl we verder bouwen aan 2025. Nogmaals dank aan Marc voor het vertrouwen in mij en ik hoop volgend seizoen vanaf de eerste race vooraan mee te vechten als we de overstap maken naar het Boscoscuro chassis.”

“Het is waar dat de resultaten dit seizoen ver verwijderd zijn van wat we wilden en wat we weten dat Filip kan bereiken. Het is een moeilijk aanpassingsseizoen geweest, verergerd door blessures. Maar ik ben ervan overtuigd dat Filip een comeback kan maken met de nodige steun, en die zullen we hem geven", zei Marc van der Straten. "We kijken er naar uit om te zien hoe hij zijn pace toont zodat hij kan vechten voor de topposities. We hebben vertrouwen in hem en ik weet zeker dat hij alles zal geven om de resultaten te leveren die we allemaal willen.”

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS