Autosport Internationaal Toerwagens • Autosport INT Diversen

LIVESTREAMING FIA Motorsport Games: de eerste actie met de GT’s in Valencia

Uitgegeven door HJ van Keulen • 25 oktober 2024 13:20

Dit weekend staat in het teken van de FIA Motorsport Games! Deze worden gehouden van 23 tot en met 27 oktober in en rond Valencia. Met Circuit Ricardo Tormo, Aspar Circuit, City of Arts & Sciences en de klassementsproeven van de Rallye Ciudad de Valencia als decor van een fantastische samenkomst van al het moois dat de kart- en autosport te bieden heeft. In totaal 646 atleten uit 82 landen strijden in niet minder dan 26 categorieën, een aanzienlijke stijging ten opzichte van de 16 categorieën van de vorige keer in Frankrijk en de zes categorieën van de eerste editie in Italië. De Rally-categorie is uitgebreid van drie naar negen categorieën, terwijl GT Single Make, Esports F4, Karting Mini en Cross Car Mini ook nieuw zijn. De teamleden van Team Nederland zijn in Valencia voor de FIA Motorsport Games. Team The Netherlands bestaat bij deze derde editie uit een sterke delegatie, die gaan uitkomen in de diverse klassen van de karting, cross car, circuit en rally.

null

De live-uitzending van het evenement begint op vrijdag 25 oktober. Buiten een uitgebreide studio-uitzending op locatie, begint de actie op de baan met de eerste competitieve om 16:15 CEST, met de kwalificatie van de GT’s.


Er zijn ook regelmatige updates vanuit de off-trackcategorieën, zodat fans de gebeurtenissen in Spanje kunnen volgen via de Daily Studio Show op de Livestream HIER vanaf 16:00 CET.

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS