Formule 1

Een 'e-bommetje' van Honda voor Max Verstappen: Limited edition Honda e to the Max! + FOTO'S

Uitgegeven door Aliza Kaligis • 12 juli 2022 04:02

Na het overweldigende succes van de bekroonde elektrische stads EV, heeft Honda een nieuwe Honda e Limited Edition onthuld, met een unieke exterieur styling voor meer opvallende individualiteit. Red Bull F1-coureur Max Verstappen kroop achter het stuur van de Honda e bolide voor een ritje.

Max Verstappen - Honda: Limited edition Honda e to the Max!

De Honda e Limited Edition, die te koop is vanaf 38.120 euro, is gebaseerd op de Advance Grade en is voor het eerst verkrijgbaar in Premium Crystal Red-lak met een hele reeks contrasterende zwarte accenten. Zowel vooraan als achteraan zijn er zwarte badges en unieke 17" zwarte velgen om de slanke en emotievolle styling van deze stedelijke EV nog meer in de verf te zetten.

Met een beperkte oplage van slechts 50 exemplaren in Europa biedt de nieuwe Limited Edition de meest exclusieve Honda e-beleving ooit. Sinds de lancering in 2020 in Europa en Japan heeft de Honda e wereldwijd lovende kritieken geoogst omwille van zijn innovatieve design en vooruitstrevende technologie. Hij heeft tal van prijzen gewonnen, waaronder World Urban Car of The Year en de Red Dot Design Awards.

Net voor zijn overwinning in de FORMULA 1 ROLEX GRAN PREMIO DEL MADE IN ITALY E DELL'EMILIA-ROMAGNA 2022 reed Max Verstappen met een Honda e Limited Edition in het nabijgelegen Dozza, dat internationaal bekendstaat om zijn eclectische straatkunst. De regerend wereldkampioen F1 was onder de indruk van de elektrische prestaties en de opvallende stijl van de Honda e Limited Edition toen hij door de krappe en bochtige straatjes van het middeleeuwse dorp manoeuvreerde.

"De Honda e Limited Edition is gewoonweg prachtig," zei Max Verstappen. "Hij heeft een funky look, een compact ontwerp en is leuk om in te rijden. Het is een geweldig elektrisch stadsvoertuig."

#PRODUCT #GREEN #E #PEOPLE #HONDAAUTO #LIMITEDEDITION #MAXVERSTAPPEN #AUTOMOTIVE #AUTO #MaxVerstappen: Limited edition Honda e to the Max!


Max Verstappen: Limited edition Honda e to the Max!


Max Verstappen: Limited edition Honda e to the Max!


Max Verstappen: Limited edition Honda e to the Max!


Max Verstappen: Limited edition Honda e to the Max!


#PRODUCT #GREEN #E #PEOPLE #HONDAAUTO #LIMITEDEDITION #MAXVERSTAPPEN #AUTOMOTIVE #AUTO #F1

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS