Formule 1

Max Verstappen en Lando Norris delen opmerkelijke reacties in cooldown room Singapore

Uitgegeven door Bas Kaligis • 23 september 2024 10:00

Lando Norris heeft toegegeven dat zijn aanraking met de muur tijdens de Grand Prix van Singapore voor een zeer nerveus moment in zijn McLaren-cockpit zorgde.

Norris en Verstappen


In de cooldown room na de race bekeken Norris, Verstappen en Piastri de hoogtepunten. Bij het zien van Norris' moment met de muur riep een verbaasde Verstappen uit: "No way!"

Norris draaide zich naar zijn titelrivaal en gaf met een glimlach toe: "Ik schrok me echt dood." (Letterlijk zei hij: "I actually shat myself.")

Oscar Piastri maakte een grapje over de aanscherping van de FIA op het vloeken door coureurs: "Dus, zonder scheldwoorden te gebruiken, hoe voelde je je toen je dat moment had?" - wat een lach van zijn McLaren-teamgenoot opleverde.

Norris miste nipt een grand slam doordat Daniel Ricciardo de snelste ronde pakte. Desondanks verkleinde Norris de achterstand op Verstappen in het kampioenschap tot 52 punten.

Na de race zei Norris: "Het was een geweldige race. Een paar te veel close calls, ik had een paar spannende momenten in het midden, maar het was goed gemanaged denk ik. We vlogen de hele race."

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS