Formule 1

Max Verstappen niet hoopvol na eerste dag in Singapore: "Was moeilijk"

Uitgegeven door Frank Korsel • 20 september 2024 17:59

Max Verstappen een lastig begin tijdens de eerste twee vrije trainingen van de Grand Prix van Singapore. De Red Bull-coureur heeft al weken moeite om tempo uit de RB20 te halen. Op vrijdag struggelde om grip te vinden op het Marina Bay Street Circuit. Hoewel het circuit bekendstaat om zijn technische karakter en hobbelige oppervlak, was het gebrek aan grip het grootste probleem voor Verstappen. Hij eindigde op de vierde en vijftiende positie.

Max Verstappen Red Bull Singapore

Het vinden van de juiste balans en grip zou cruciaal worden voor het weekend Verstappen en Red Bull, maar na de eerste dag staat de vlag er niet positief voor. McLaren en Ferrari leken opnieuw sterk, dit kan betekenen dat Red Bull weer twee zware dagen voor de boeg krijgt.

Verstappen sprak zich na de eerste twee vrije trainingen uit op Verstappen.com: "Het was moeilijk. We hadden niet de grip die we zouden willen. Ik had minder last van de hobbels en kerbs, het was vooral de algemene grip waar we moeite mee hadden. Er zijn een paar dingen die we kunnen verbeteren."

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS