Formule 1

Christian Horner trotse teambaas na intense triple header: “Alle races en sprints gewonnen, ongelooflijk!”

Uitgegeven door Frank Korsel • 6 november 2023 07:03

SAO PAULO – Max Verstappen domineerde in Brazilië opnieuw. De Nederlander won zijn zeventiende Grand Prix van het seizoen en scoorde de derde overwinning op rij. Waar Verstappen de race won, eindigde Sergio Perez nét buiten het podium. Red Bull-teambaas Christian Horner is enorm trots op zijn coureurs.

Christian Horner

“Hij heeft het goed uitgevoerd, goed beheerd, goede pitstops, goede strategie”, begint Horner lovend over zijn pupil Verstappen bij Viaplay. “Ook Checo heeft geweldig gereden naar een mooi herstel. Hij startte vanaf P9 en dan zijn P4 mooie punten.”

"Het zijn voor iedereen drie zware weken geweest. We hebben alle drie de races gewonnen en de sprints. Dat is voor ons een ongelooflijke prestatie geweest. Het meest ongelooflijke jaar in onze geschiedenis, dus laten we kijken wat we kunnen doen in Las Vegas", sluit Horner als een trotse teambaas af.

Ben jij al abonnee van ons RaceXpress Youtube-kanaal? En wil je nog meer genieten van heerlijke raceactie van de Formula 1 of auto- en motorsport of karting? Abonneer je dan ook op ons RaceXpress YouTube-kanaal!

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS