Formule 1

P1 Travel geeft je de mogelijkheid om 2 tickets voor jouw droomevent te winnen; van F1 tot Premier League

Uitgegeven door Bas Kaligis • 1 september 2024 13:36

Wie jarig is, trakteert: P1 Travel’s 17e verjaardag giveaway! P1 Travel viert haar zeventiende verjaardag. Zeventien jaar aan onvergetelijke ervaringen voor talloze sport- en muziekfans over de hele wereld. Deze mijlpaal wil P1 Travel graag samen met die fans vieren. Daarom krijg jij de kans om het event van je dromen te winnen.

P1 Travel Tickets F1

Win tickets naar jouw droomevent

Droom je ervan om de adrenaline van een Grand Prix van dichtbij te voelen? Of ga je voor de intensiteit van een Premier League wedstrijd? Of zing je liever mee met de grootste hits van verschillende artiesten? Dit is je kans!

Wie jarig is, trakteert. P1 Travel geeft je daarom de mogelijkheid om 2 tickets voor jouw droomevent te winnen. Het enige dat jij hiervoor hoeft te doen, is het formulier invullen. Bezoek P1travel en laat ons weten van wat voor evenement jij droomt.

17 jaar expertise
Sport, concerten, festivals en andere iconische evenementen. P1 Travel werkt samen met de grootste clubs, toernooien en evenementlocaties. De afgelopen jaren is het bedrijf uitgegroeid tot vertrouwde partner van allerlei events. Van voetbalwedstrijden uit de Premier League tot aan het Oktoberfest in München en van Formule 1 races over de hele
wereld tot aan de grootste festivals.

De volgende pijlers hebben P1 Travel in de afgelopen jaren geholpen om het maximale voor de fans eruit te halen:
- Officiële tickets: Altijd gegarandeerd toegang tot jouw favoriete evenement
- Toegewijde service: Jouw tevredenheid is onze prioriteit
- Veilig boeken: Boek met vertrouwen
- Topevenementen: De grootste evenementen binnen handbereik
- Eenvoudig boeken: Boek in een handomdraai

Vier samen met P1 Travel 17 jaar aan onvergetelijke ervaringen voor sport- en muziekfanaten. Bedankt dat jij deel uitmaakt van de reis – zonder jou had het niet mogelijk
geweest!

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS