Formule 1

Sergio Perez had de zaken niet op orde: "Met een betere start hadden we beter kunnen scoren"

Uitgegeven door Frank Korsel • 4 november 2023 21:00

SAO PAULO – Sergio Perez eindigde de sprintrace in Brazilië als derde. De Red Bull-coureur zag op het circuit van Interlagos opnieuw dat teamgenoot Max Verstappen won, maar een podium was belangrijk voor het momentum voor Perez. Ondanks de P3 was hij niet heel tevreden. Hij moest veel gevechten aan en had een zeer matige start.

Sergio Perez

Perez kwam slechts weg en zag Lewis Hamilton en George Russell aan zich voorbij steken. Hij vocht zich terug en kwam als derde over de eindstreep. Bij Naomi Schiff deed hij zijn verhaal: "Dit was geen simpele race. Ik had een verschrikkelijke start, ik verloor een plekje aan George en in bocht vier haalde ook Lewis mij in. Daarna moest ik echt gaan vechten en vroeg ik alles van mijn banden, daar betaalde ik later in de wedstrijd echt de prijs voor. Over het algemeen was het een goede dag, we hebben goede punten gescoord. Ik denk dat we met een betere start, ook beter hadden kunnen scoren."

Ben jij al abonnee van ons RaceXpress Youtube-kanaal? En wil je nog meer genieten van heerlijke raceactie van de Formula 1 of auto- en motorsport of karting? Abonneer je dan ook op ons RaceXpress YouTube-kanaal!


 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS