Formule 1

Williams-teambaas blij om werknemers te eren met speciale livery: "Trots op hun veerkracht"

Uitgegeven door Frank Korsel • 2 juli 2024 16:45

Williams Racing zal dit weekend de namen van alle 1.005 teamleden tonen in een spectaculaire Union Jack-livery tijdens de Britse Grand Prix. Dit maakt deel uit van een reeks vieringen rondom de thuisrace. Teambaas James Vowles en zijn coureurs Logan Sargeant en Alexander Albon zijn laaiend enthousiast over de nieuwe frisse kleurstellingen voor de race in Silverstone.

Williams F1 team Union Jack Livery

"Silverstone is altijd een van de hoogtepunten van het jaar en ik ben blij dat we onze medewerkers bedanken als middelpunt van onze thuisracevieringen", begint teambaas Vowles opgewekt in een persbericht van het team. "Williams transformeert van boven naar beneden, zodat we ons een weg terug naar het front kunnen vechten, en onze mensen en cultuur zullen de sleutel zijn tot dat succes. Het vergt buitengewone inspanning van elk individu in de fabriek en op het circuit om te racen in de Formule 1, en ik ben vooral trots op de veerkracht die we dit jaar tot nu toe hebben getoond, ondanks de druk", vertelt Vowles eervol over de honderden harde werkers uit Grove.

Williams_livery_GP_England_2024 James VowlesJames Vowles

Williams F1
Williams haalt dit weekend inspiratie uit hun kleurstelling van vorig jaar. Toen vierden zij hun 800e raceweekend in de Formule 1.

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS