Formule 1

Tegen het zere been van Max Verstappen: “Dit soort uitspraken zijn echt bullshit”

Uitgegeven door Frank Korsel • 27 juni 2024 05:21

Max Verstappen won de Grote Prijs van Spanje afgelopen weekend. Het kwam niet als een geschenk, maar de Nederlandse Red Bull-coureur weerhield de druk van McLaren-coureur Lando Norris. Verstappen wil dat er bij Red Bull snel schot in de zaak komt en dat er updates komen. Daarnaast ergert de 26-jarige Limburger zich dood aan het geroep van enkele Mercedes-kopstukken. Zij noemden een eerdere Red Bull-update een ‘downgrade’.

Max Verstappen Mercedes

In de eerste paar Grands Prix van het seizoen had Red Bull de touwtjes nog stevig in handen, maar sinds de Grote Prijs van Miami is de dominantie zo goed als verdwenen. Verstappen wint nog wel races, maar dit komt niet zozeer door de snelheid van Red Bull. Verstappen oppert dan ook dat Red Bull snel met updates moet komen voor de Red Bull RB20.

Eerder haalde James Allison, één van de grote namen bij Mercedes, uit naar Red Bull. Hij vergeleek een update van het team met een ‘downgrade’. Dit was tegen het zere been van Verstappen. Tijdens het Grand Prix-weekend in Spanje wordt de Nederlander hier dan ook naar gevraagd: "Dat soort uitspraken zijn echt bullshit! De auto is echt wel beter geworden, maar het kan best wel eens zo zijn dat de rest van de teams grotere stappen heeft gezet dan wij hebben gedaan."

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS