Formule 1

Lando Norris niet ontevreden met P2 achter Max Verstappen: “Goede positie voor de race”

Uitgegeven door Frank Korsel • 29 juni 2024 09:02

Max Verstappen veroverde de pole position voor de sprintrace in Oostenrijk met overmacht. De Nederlander liet de concurrentie ver achter zich op het korte circuit, maar Lando Norris was de enige coureur dit nog enigszins dicht in de buurt van de Nederlander kon komen. Daarom is Norris ook niet geheel ontevreden met het behaalde resultaat.

Lando Norris Max Verstappen

Op de korte en snelle Red Bull Ring zijn de verschillen vaak minimaal. De voorsprong van Verstappen op Norris bedraagt bijna een tiende van een seconde. Een flinke achterstand, maar Norris ziet er liever het positieve van in: "Ik denk dat het best wel goed ging”, begint hij zijn reactie in gesprek met Sky Sports.

“Ik voelde me op geen enkel moment echt comfortabel tot mijn laatste rondje, dus ik ben er eigenlijk best wel tevreden mee”, geeft de enkelvoudig Grand Prix-winnaar eerlijk toe. “Het zit al het hele jaar heel erg dicht bij elkaar, dus dat verschil is er niet. Het moest dus echt een heel goed rondje zijn om Max te verslaan, maar dit is een goede positie voor de sprint."

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS