Formule 1

Verstappen blikt vooruit op GP Azerbeidzjan: 'Of we het goed gaan doen, hangt daar van af'

Uitgegeven door Frank Korsel • 15 september 2024 10:00

Max Verstappen begint de Grand Prix van Azerbeidzjan na een tegenvallende kwalificatie vanaf de zesde positie. Desondanks kan de Nederlander vandaag mogelijk een grote slag slaan in het kampioenschap, omdat zijn voornaamste tegenstrever, Lando Norris, als vijftiende start. Verstappen blikt kort vooruit op de wedstrijd tijdens een gesprek gedurende de rijdersparade.



De drievoudig wereldkampioen hoopt dat zijn RB20-bolide tijdens de race beter functioneert dan zaterdag het geval was tijdens de kwalificatie. Maar Verstappen rekent zich vooralsnog niet rijk. “We zullen zien wat er gaat gebeuren. We zullen ons uiterste best doen, hopelijk functioneert de auto goed. Baku is een race waar veel kan gebeuren, we moeten alert zijn.”

Verstappen vervolgt: “Uiteraard staan we iets verder terug dan we gehoopt hadden. Maar of we het goed gaan doen, zal hoogstwaarschijnlijk afhangen van bandenmanagement tijdens de tweede race. Of dat goed zal gaan, zullen we merken tijdens de race”, besluit de Limburger.

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS