Autosport Internationaal Toerwagens • Autonieuws

Het eerste GT-model van de nieuwe generatie Porsche 911 is klaar voor de onthulling

Uitgegeven door Peter Vader • 18 oktober 2024 12:01

Het eerste GT-model van de nieuwe generatie Porsche 911 is klaar voor de onthulling. Tijdens een digitale wereldpremičre zal Andreas Preuninger, verantwoordelijk voor de GT-modellen bij Porsche, samen met merkambassadeurs Walter Röhrl and Jörg Bergmeister de nieuwe modelvariant van de Porsche 911 onthullen.

Eerste GT model van nieuwe generatie Porsche 911 in de startblokken

De door de GT-afdeling in Flacht ontwikkelde Porsche 911 zal tegelijkertijd gepresenteerd worden in twee modelvarianten. Beide wekken nog meer emoties op, bieden rijders nog meer individualiseringsmogelijkheden en beschikken over innovatieve details.

De wereldpremičre van het nieuwe Porsche 911 GT model is live te volgen vanaf vrijdag 18 oktober om 18:30 uur Nederlandse tijd in de internationale Porsche Newsroom en via Porsche kanalen op LinkedIn en YouTube. Daarnaast zal het ook mogelijk zijn om op een later tijdstip on demand terug te kijken.



Porsche logo

Ben jij al abonnee van ons RaceXpress Youtube-kanaal? En wil je nog meer genieten van heerlijke raceactie van de Formula 1 of auto- en motorsport of karting? Abonneer je dan ook op ons RaceXpress YouTube-kanaal!

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS