Formule 1

Helmut Marko moet niets hebben van ruzie tussen Jos Verstappen en Horner: "Hebben al genoeg problemen"

Uitgegeven door Frank Korsel • 29 juni 2024 05:01

Niet de pole position van Max Verstappen, niet het stilvallen van Max Verstappen en zelfs niet het slechts resultaat, maar de ruzie tussen Jos Verstappen en Christian Horner was de ‘talk of the town’. Toch wil Helmut Marko er niets van weten. Hij is van mening dat er bij Red Bull al genoeg problemen zijn die opgelost moeten worden.

Max Verstappen Helmut Marko Jos Verstappen

Verstappen Sr. zou dit weekend deelnemen aan de Red Bull Legends Parade op de Red Bull Ring. Hij zou gaan rijden in de Red Bull RB8. Echter, hij heeft zich teruggetrokken, bewerend dat Horner hem uit de parade probeerde te weren. Dit zette kwaad bloed bij Verstappen senior. Hij haalde meermaals fel uit naar Horner.

Marko wil in ieder geval niets weten van de spanningen tussen de twee. In gesprek met Sky Sports Duitsland spreekt hij zich uit: "We hebben besloten om ons op de sportieve kant te richten. We hebben al genoeg problemen in ons team en die problemen lossen we op. Dit is volgens mij gewoon een privékwestie tussen Christian en Jos. In elk geval moet het eigenlijk niet gaan om banale dingen als een showrun. Max is aanwezig in de hoofdrace en dat is het belangrijkste."


 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS