Formule 1

Ross Brawn zou Sergio Perez aan de kant zetten: “Niet in staat om gevecht met Verstappen aan te gaan”

Uitgegeven door Frank Korsel • 10 november 2023 15:02

Sergio Perez kent geen sterk seizoen bij het team van Red Bull Racing. Alhoewel de Mexicaan nog altijd op de tweede plek staat in het kampioenschap, scoorde teamgenoot Max Verstappen ruim twee keer zoveel punten. Perez staat dan ook nog altijd onder grote druk bij Red Bull. Voormalig teambaas Ross Brawn zou Perez de deur wijzen als hij het voor het zeggen had bij Red Bull.

Ross Brawn

Waar Verstappen de touwtjes stevig in handen heeft in de Formule 1, moet Perez zijn best doen om niet te verdrinken. Perez worstelt race na race en kan het tempo van Verstappen moeizaam volgen. Verstappen stond dit seizoen slechts één keer niet op het podium en scoorde al zeventien Grand Prix-overwinningen. Perez kwam niet verder dan acht podiumplekken, waaronder twee overwinningen.

Ross Brawn, die vroeger de teambaas was van Ferrari, Brawn GP en Mercedes, zou Perez niet nog een jaar aanhouden als hij de leiding had bij Red Bull. Bij Talksport vertelt hij: "Wat ik eerlijk gezegd wel zou willen zien, is dat er iemand die competitiever is de kans krijgt in die andere auto. Helaas is Sergio Perez niet in staat gebleken om het gevecht met Max Verstappen aan te gaan bij Red Bull Racing."

Ben jij al abonnee van ons RaceXpress Youtube-kanaal? En wil je nog meer genieten van heerlijke raceactie van de Formula 1 of auto- en motorsport of karting? Abonneer je dan ook op ons RaceXpress YouTube-kanaal!

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS